Tjänster

I en komplex djungel av olika möjligheter och vägar för att nå ut med sitt budskap, är det lätt att hamna snett. Vilken väg är rätt för just dig och din verksamhet? Ett vägval kan avgöra om du överträffar alla dina önskemål, eller om det går käpprätt åt skogen. Med rätt kunskap, strategi, känsla och timing ökar möjligheterna till framgång dramatiskt.

I en mängd olika former erbjuder ”Niklas Lindh Kommunikation” kvalificerat strategiskt kommunikationsstöd. Det kan gälla allt ifrån behovsanalyser, strategier och utvecklande av olika koncept till ren produktion anpassat till offentlig sektor, privata företag, olika verksamheter och organisationer.

Rådgivning & analys

Du kanske famlar i blindo i den kommunikativa djungeln och har bara ett enda intresse - att få ut ditt budskap så effektivt som möjligt och att det tas emot med glädje, engagemang och/eller köplust.

Eller också har du en kommunikativ utmaning framför dig, en uppenbar risk, något som skulle kunna bli besvärande och påverka din verksamhet negativt. All typ av rådgivning och analyser ur ett verksamhetsperspektiv erbjuder Niklas Lindh Kommunikation. I vissa fall bara ett telefonsamtal bort. I andra sammanhang kanske en djupdykning krävs. Goda råd, riskanalyser och förslag till lösningar. Då kanske du snart är hemma med halmen och kan pusta ut.

Speaker, moderator & kon­fe­ren­ci­er

”Det är som att vara mitt inne i ett SVT-program” sade någon när Niklas Lindh agerade konferencier, samtalsledare och moderator i samband med Falu kommuns Stora chefsdag 2016, inför 250 chefer.

Uppdrag som dessa kan göras hur tråkiga som helst. Eller också med energi, personlighet, engagemang, ett visst mått av humor och så ett dramaturgiskt upplägg. Det kan vara skillnaden mellan flopp och succé. Niklas Lindh åtar sig uppdrag som programledare på scen i form av moderator, samtalsledare eller konferencier i samband med konferenser och evenemang samt speakeruppdrag vid events. Han blandar in åhörare och publik i samtalen och ger mer liv åt uppdraget. Det kan bli trevligare så. För alla.

Text & bild­re­por­ta­ge

Det skrivna ordet, det målande språket, den vassa pennan och känslan i en text som går rätt in i maggropen. När ordets makt och möjligheter talar sitt eget språk. När rubrikerna lockar till läsning. Och klick.

Niklas Lindh Kommunikation erbjuder produktion av textbaserade reportage, artiklar, informationsmaterial, broschyrer, tidningar, bildreportage, nyhetsreportage mm. Det finns möjlighet till både långsiktigt stöd och produktion av omfattande satsningar, eller bara enstaka artiklar.

Ljudböcker

Du som gillar ljudböcker vet det förstås med självklarhet - en fantastisk bok kan bli helt förstörd om man inte gillar den berättande rösten. Å andra sidan kan en ljuv stämma lyfta en bra bok till ännu högre höjder. När stämman stämmer blir det bäst.

Med två varma och engagerade berättarröster tror vi att du som ljudboksproducent och lyssnare blir mer än nöjda. Företagets ägare Niklas Lindh och hans partner Siw Johansson lånar ut sina röster och ger extra själ och hjärta till berättelsen. Vi håller båda med om att ögonen är själens spegel. Men anser att rösten har samma betydelse. I tonen. Känslan. Passionen. Och själen.