Sagt om Niklas

"Som ledarskapsutvecklare, lärandedesigner och före detta kollega i mediebranschen, är min bild av Niklas att han har en djup förståelse för kommunikationens betydelse i den samhällsomvandling och accelererande förändring som just nu pågår runt om oss med digitaliseringen som pådrivande faktor. Niklas blick och känsla för berättelsens kraft och roll, i kombination med kompetensen, förståelsen och intresset för relationer, människor och organisation, gör att han har förmåga att skapa högt värde i allt han gör. De förmågorna i kombination är framgångskritiska för varje sammanhang och organisation idag. Jag hoppas därför själv att få samarbeta mer med Niklas framöver!

Katarina Pietrzak, projektledare Professional Education och lärandedesigner på Rise (Research Institutes of Sweden) och Hyper Island, samt Talent Manager Strateg Marknadsföring."

"Niklas Lindh har som kommunikationschef i Falu kommun stärkt bilden av kommunen och kommunens arbetsgivarvarumärke särskilt genom att utnyttja digitala medier. Niklas långa erfarenhet av nyhetsförmedling från TV-mediet och erfarenhet av ledarskap inom kommunikationsområdet från den offentliga sektorn är en mycket bra utgångspunkt i arbetet som kommunikationskonsult. Han är dessutom en ärlig, öppen och varm person, vilket gör det enkelt att samarbeta med honom. ”

Laila Edholm, mångfaldskommunikatör Falu kommun, fd VD Dala-Demokraten, fd chef Högskolan Dalarna bl a

”Jag skulle kunna skriva en hel roman om Niklas Lindh men kort och gott så är han en mycket kunnig yrkesman och dessutom en trevlig och sympatisk person både yrkesmässigt och privat. Vi har gjort en hel mängd tv-reportage och direktsändningar tillsammans från bland annat Dansbandsveckan i Malung genom åren.”

Kurt Sundin, fd fotograf på SVT, driver hemsidan ”På dans med Kurt”.

”Niklas är en otroligt varm och fin person. Första gången jag träffade honom kände jag direkt att det här är en person som jag vill ha nära mig i mitt liv.”

Kenneth Löfman, personlig tränare, Må Bättre, idrottsman

”Det är väldigt lätt att tycka om Niklas då han är en lättsam och glad person. Vi har under många år haft kontakt med utgångspunkt från dans och nöjen. Först genom hans jobb på Sveriges Radio P4 och sedan genom Sveriges Television. I dansens virvlar går det alltid undan. Det har Niklas alltid varit med på och har därmed kunnat leverera snabba resultat på ett mycket bra sätt.”

Lars Bälter, marknadsansvarig Svenska Dansbandsveckan, Malung

”Niklas har varit en av de chefer som jag i min roll som HR-specialist med främst inriktning rehabilitering haft kontakt med. Som ny i min roll på kommunen har kontakten med kommunens chefer varit extra viktig, bland annat för att lära känna kulturen. Niklas är en person som det är lätt att samarbeta med och han har egenskaper att kunna värdera lämpligheten i nästa steg i en process innan beslut, vilket är extra viktigt i ett arbete där mänskliga relationer är en framgångsfaktor. Man känner sig trygg när man jobbar med Niklas även i pressade situationer. En seriös person som jag gärna samarbetar med i framtiden.”

Erik Arnberg, HR-specialist rehabilitering, Falu kommun

”Min bild av Niklas Lindh är att han är en person och en yrkesman som alltid eftersträvar att göra sitt allra bästa. Han visar en stor lojalitet med de uppdrag han har och är med sina erfarenheter och sin inlyssnande förmåga ett utmärkt bollplank och en inspiratör.”

Malin Rogström, fd redaktionschef SVT Gävledala, fd avdelningschef SVT Nyheter, global fd manager for Culture and Change Sandvik, fd konsult inom förändringsledning, mångfald och inkludering, chef Sandbacka Science Park